Motorcykler - Offroad og enduro

Forside » Motorcykler » Offroad
Baggrund:
Jeg har kørt MC siden 1985, og kørte meget i begyndelsen inkl. vinterkørsel, men ingen offroad. Mere end 10 år senere, i sommeren 1998, fik Rittig overtalt mig (det var ikke svært) til at kigge indenfor hos Aalborg Offroad MC Klub. Det var via den virtuelle verden, nærmere bestemt nyhedsgruppen dk.fritid.motorcykel.
De spurgte om jeg havde en offroader. Jeg sagde; "mnjaeh, jeg har da en TransAlp". Da latteren havde lagt sig, sagde de at jeg nok godt kunne være med til nogle ting på en TransAlp. Så jeg begyndte at køre offroad. Det var en rigtig hyggelig flok, de Aalborg fyre.

Uheldigvis lukkede firmaet hvor jeg arbejdede, og jeg skiftede job til et firma i København, og således gik det i stå med det offroad. Men så begyndte jeg at deltage i Enduro DM, for så kunne jeg i det mindste komme lidt ud at køre. Enduro er lidt ligesom rally for biler, bare på motorcykel, og i meget sværere terræn.
Offroad, og ikke mindst enduro, er noget af det sjoveste jeg har prøvet, men jeg måtte sande at jeg var begyndt lidt sent. Jeg blev aldrig ret meget bedre, og jeg havde også lidt bøvl med venstre knæ (gammel skiskade) så jeg stoppede igen efter 3-4 år.
Jeg har endnu ikke helt opgivet tanken om at deltage i nogle hyggeture, nu efter jeg endelig har fået opereret mit knæ.

I 2001 meldte jeg mig som kasserer for Dansk Enduro Klub (DEK), men da jeg holdt op med at køre, prøvede jeg at få en anden til at overtage. Men folk der vil den slags hænger åbenbart ikke på træerne, så den tjans kom jeg til at hænge på alt for længe.

Jeg fik deltaget i en stribe løb og andre arrangementer i de få år hvor jeg kørte offroad, og måske kommer der her et par sider om nogle få som jeg har skrevet en historie om, og måske henvisninger til nogle arrangementer hvor jeg har taget billeder, men ikke har skrevet om.
Men først får Claus Rittig ordet.

» Claus Rittig har ordet.


AORMCK DORMCK DEK DMU

Valid XHTML 1.0 Strict