Kanelsnegle i bradepande


Kanelsnegle er altid et hit. Disse kanelsnegle er bagt i bradepande, og det gør dem rigtig saftige og bløde.

Kanelsnegle i bradepande

Kanelsnegle


Kanelremonce


Glasur


Sådan laver du kanelsnegle

Hæld mælk i det smeltede smør. Rør gæren ud i lidt af det og hæld resten af mælken i. Rør ægget sammen og hæld i sammen med rosiner, salt og sukker.

Ælt mel i, til dejen slipper bordet. Hæv overdækket og lunt i 1 time.

Ælt og rul ud i ca. 50 x 25 cm. Bland og fordel kanelremoncen på dejen.

Rul dejen og skær den i 5 cm tykke skiver, ca. 12 stykker.

Sæt kanelsneglene i en bradepande og efterhæv 30 min.

Bag ved 220 grader i ca. 15 min.

Afkøl dine kanelsnegle og pynt med glasur.