Pasta med spinat og laks


4 pers.

Kog pastaen al dente i rigeligt, godt saltet vand.

Skyl spinaten godt og kom den i kogevandet i det sidste minut.

Afdryp pasta og salat.

Skær laksen i tern og læg dem på bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber.

Bag ved 225° i 5 min. midt i ovnen.

Kog bouillon, hvidvin og citronskal op et par minutter.

Tilsæt fløden og kog det sammen i 3-4 min.

Vend pasta og spinat i saucen.

Fordel laksen over og pynt evt. med revet citronskal.

Skyl salaten og læg 1-2 blade på hver tallerken.

Bøj lakseskiverne og form dem i en ring som roser.

Rør mayonaisen og crème fraichen sammen.

Hak rejerne og put dem i saucen. Smag til med peberrod.

Pynt med 1-2 dild grene. Resten i saucen. Server ristet brød til.