Vask rødbederne, og kog dem med skræl i ca. 30-40 min., indtil de er helt møre.
Hæld vandet fra, og lad rødbederne køle lidt af.
Smut skrællen af under rindende koldt vand.
Skær rødbederne i mindre stykker, og mariner dem i timian, eddike, olie og salt og peber. Stik butterdejen ud i rundeller på 10 cm i diameter, læg dem på en bageplade med bagepapir, og stik dem med en gaffel. Pensl dem med æggeblomme, og bag dem i en forvarmet ovn på 220° i ca. 10-12 min., indtil de er gyldne og sprøde.
Rør gedeost og skyr sammen, og smag til med salt og peber. Anret den sprøde butterdej med de lune rødbeder og en stor skefuld gedeost. Drys med lidt grofthakket purløg, hæld lidt af rødbedemarinaden omkring, og drys med lidt jordskokkechips.
Varm olien op i en lille gryde, til det syder omkring en tandstik. Skrub jordskokkerne, og snit dem i ultratynde skiver. Steg dem i den varme olie, indtil de er gyldne og sprøde, læg på fedtsugende papir, og drys dem med salt.